Det er ikke noget bedre end at dykke ned i en god bog og bare forsvinde ind i dens univers. Man gribes af skæbnerne og de flotte beskrivelser af miljø og omgivelser, mens historien fanger og fængsler. En tur i sommerhuset eller en weekend på sofaen med en god bog er bare skønt. Så kan det regne, blæse og sne, så meget det vil udenfor. Når man er fordybet i en god bog, så forsvinder dagligdagens trummerum og genvordigheder. Man er på en indre rejse i bogens univers.

Når Anna Grue skriver om sin hovedperson, detektiven Dan Sommerdahl, så er det lige til at forsvinde ind i. Det er spændende mysterier og menneskeskæbner, der ruller sig ud i disse historierne, som Anna Grue skriver. Det er ikke bare det rene eventyr, for de har et realistisk præg, som gør det hele meget troværdigt. Netop derfor er det så let at lade sig gribe og fængsles af historierne, der ofte foregår i mere eller mindre kendte miljøer i Danmark. De foregår eksempelvis på Italiensvej og De voksnes rækker. Dejlige bøger.

Et flot forfatterskab

Anna Grue har en lang række bøger bag sig og må beskrives som en erfaren forfatter. Der er mange læsere, der glæder sig til hver eneste bog i dette forfatterskab, som i høj grad handler om Dan Sommerdahl, men som også giver indblik i mange andre spændende historier og menneskeskæbner. Anna Grue er en menneskekender, det er tydeligt, når man læser hendes bøger. Et par bøger af hende med i sommerhuset, det er lige sagen for rigtig mange læsere. Sluk for telefonen og hop op i hængekøjen og tag med på rejse ind i bøgernes verden.

Køb krimier af Anna Grue på nettet

Bog & Idé er kendt for sine fysiske butikker, der kan findes over hele landet. Men med bog-ide.dk er der også kommet en boghandler på nettet, som har alt, hvad man behøver til en kedelig regnvejrsdag eller en tut i sommerhuset. Her kan man finde god litteratur, computerspil, kuglepenne og kalendere, og meget, meget mere. Præcis som i de fysiske butikker.