Vinteren er en mørk og kold tid i lille Danmark. Vi har ofte milde vintre med meget regn og næsten ingen sne, men derfor er det stadig koldt at være et barn på legepladsen i denne tid. Faktisk kan våde vintre virke koldere end vintre med hård frost og sne. Det skyldes at luften er mere tør på klare frostdage, så kulden ikke får fat på samme måde. Men under alle omstændigheder, så gælder det om at klæde sine børn godt på, både forår og efterår og i den mørke vintertid.

Her er termotøj til børn noget af det bedste. Et sæt termotøj til børn er godt i kolde perioder, når børnene skal være ude og lege. Der er god bevægelsesfrihed i termotøj til børn, så det er alletiders, når der skal løbes og legs og tumles. Det er ikke rart hvis tøjet snærer eller strammer de forkerte steder. Hvis tøjet ikke passer, så er det sværere at få overtalt ungerne til at tage det på. Pasform og fleksibilitet er vigtigt, også når det kommer til børnenes tøj. Børn skal kunne bevæge sig frit.

Glimrende under regntøj

I mange daginstitutioner, bliver børnene sendt ud på legepladsen på faste tider af dagen. Det er kun sundt for de små poder at komme ud i den friske luft og få rørt sig. Men hvis det regner og er vådt ude, så skal der selvfølgelig et lag regntøj på yderst. Det går heldigvis glimrende sammen med termotøj til børn. Regntøjet virker som et skallag og termotøjet sørger for at holde på varmen. Det er en ideel kombination på kolde efterårsdage og milde vinterdag, hvor vejret er vådt.

Find termotøj til børn i sportsbutikken

Ny Form er en kæde af sportsbutikker, der også har en glimrende webshop for dig, der måske ikke bor lige i nærheden. Her kan man finde masser af praktisk tøj til både børn og voksne. Ikke kun sportstøj, men også tøj, der er fremstillet til udendørs brug og bevægelse. Leder du efter termotøj til børn, så tag et smut forbi for at se om der ikke skulle være noget, der passer.